Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
dubna

Volání vína - online projekce

Kino 35

zpět na výpis akcí
 

Kino 35 ve spolupráci s Francouzským institutem přináší unikátní výběr filmů věnovaných problematice životního prostředí.

Začátek:10. 04. 21
Konec:24. 04. 21
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 12:00
Kategorie: kultura|kina

U příležitosti Dne Země (22. dubna) Vám Kino 35 ve spolupráci s Francouzským institutem přináší unikátní výběr filmů věnovaných problematice životního prostředí. Jedná se o jeden celovečerní hraný film, dva dokumenty a šest krátkých filmů, které můžete zdarma online zhlédnout od 10. dubna do 10. května na internetových stránkách “IFcinéma à la carte” - https://bit.ly/3rPKTKl

Volání vína
Francie, 2018, 95 min
Dokument
Ve francouzštině
Titulky: anglické, španělské, ruské,...
Režie Bruno Sauvard

V posledním desetiletí to ve světě vína pěkně vřelo, vtrhla do něj totiž nová vlna. Po celé Francii, ale obzvláště v Occitanii, zaplavili vinohrady rebelové, kteří dělají víno tak, jak ho mají rádi: v souladu s přírodou, bez kódů a norem.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: