Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
dubna

Opera revival - online

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Koncert operních melodií. Sólisty z Opera studio Praha doprovodí Orchestr Komorní filharmonie Pardubice s hostem Pavlem Šporclem.

Datum:18. 04. 21
Cena:od 149 Kč
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: kultura|koncerty, klasika

Koncert operních melodií ve virtuálním 3D světě ve stylu počítačové hry. Sólisty z Opera studio Praha doprovodí Orchestr Komorní filharmonie Pardubice s hostem Pavlem Šporclem, celým večerem pak provede Václav Žmolík.

Se vstupenkou obdržíte vstup do virtuálního 3D světa jako v počítačové hře. Žádné speciální brýle nejsou potřeba. Vytvoříte si vlastní postavu, obléknete ji do gala, projdete se s přáteli, dáte si sraz před divadlem a půjdete společně na představení. U stolu si můžete popovídat přes videohovor, setkat se s někým novým, promluvit si o koncertě. Zároveň si v závislosti na místě bydliště můžete objednat menu z blízké restaurace z nabídky, které Vám bude dovezeno až domů, a můžete tak vychutnat společný večer s přáteli, krásnými melodiemi a dobrým jídlem.

Dirigent: Sébastien Bagnoud
Režie a pantomima: Vojtěch Svoboda
Zpěv: Karolína Cingrošová, Anita Jirovská, Daniel Klánský, Barbora Ďubeková
Host: Pavel Šporcl
Doprovod: Komorní filharmonie Pardubice
Pořadem provází: Václav Žmolík

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: