Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
dubna

Služebníci - online projekce

Aerofilms

zpět na výpis akcí
 

Příběh dvou studentů bohoslovecké fakulty v období 80. let, setkávajících se s neutěšenými poměry v tehdejší kolaborující katolické církvi.

Začátek:01. 04. 21
Konec:15. 04. 21
Cena:150 Kč
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Mimořádné online uvedení filmu před premiérou v kinech. Dostupné exkluzivně od 1. do 15. dubna 2021. Zhlédnout film můžete nejpozději do půlnoci 15. dubna.

Píše se rok 1980. Michal a Juraj jsou dva studenti bohoslovecké fakulty v totalitním Československu. Jejich učitelé ze strachu před zrušením kněžského semináře vychovávají bohoslovce do podoby vyhovující komunistické straně. Každý z mladých seminaristů se musí rozhodnout, zda podlehne pokušení a zvolí si snazší cestu kolaborace, nebo si zachová svoji víru a stane se předmětem nátlaku Státní bezpečnosti. Film byl poprvé uveden v soutěžní sekci na festivalu Berlinale, stal se vítězem Febiofestu 2020 a byl nominovaný na Evropské filmové ceny.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: