Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
března

Online: Studio Performance Art - Performance a vzděl...

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Studio ALTA se v novém programovém cyklu zaměří na médium performance artu.

Datum:10. 03. 21
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|ostatní, vizuální umění

Studio ALTA v roce 2021 představí nový programový cyklus zaměřený na performance art. Cílem cyklu je nejen kontinuální prezentace umělců a umělkyň, ale především kultivace žánru performance art a sdílení rozdílných přístupů k tvorbě v rámci různorodých uměleckých komunit.

K pilotní události nového programového cyklu “Studio Performance Art” (SPA) jsme přizvali umělkyně, teoretičky a pedagožky Jennifer DeFelice a Barboru Klímovou.
Jejich akce se bude odvíjet od individuálních zkušeností ze studia a následně i od pedagogického působení na Fakultě výtvarných umění v Brně. Jako studentky a pedagožky se zde v různých dobách setkaly a měly možnost konfrontovat své pohledy na umění, uměleckou obec a na umělecké vzdělávání v Čechách. Jedna bude performativnost v rámci uměleckého školství nahlížet z pohledu generace tzv. Husákových dětí, která do světa umění vstupovala na konci 90. let. Druhá z perspektivy Američanky, která se na začátku 90. let do Čech přistěhovala.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: