Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Venkovní výstava Lidé z Vltavské

Galerie hlavního města Prahy

zpět na výpis akcí
 

I v těchto dnech můžete vidět na venkovních opěrných zdech fotografickou výstavu pouličního fotografa Kevina V. Tona s názvem Lidé z Vltavské.

Začátek:20. 12. 20
Konec:31. 03. 21
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění


Pro experimentální nultý termín venkovní galerie se kurátorka Galerie hlavního města Prahy Marie Foltýnová rozhodla oslovit pouličního fotografa Kevina V. Tona, aby vybral fotografie úzce související s bezprostředním okolím Vltavské či dolních Holešovic. Výstava Lidé z Vltavské má jednoduché a čitelné téma. Je to zároveň reakce na letošní pandemii, která zasáhla život lidí na ulici stejně jako všechny výstavní projekty uvnitř galerií.

Kevin V. Ton je fotograf na volné noze, nositel řady ocenění, nejnověji v kategorii Každodenní život v soutěži CZECH PRESS PHOTO 2020. Celoživotně se věnuje živé, černobílé fotografii se zaměřením na humanistickou dokumentární fotografii, zejména pak na dlouhodobé projekty. Před několika lety inicioval založení fotografického spolku VERUM PHOTO. Žije v Praze. Dlouhá léta se věnuje fotografii pouliční. Ke své práci fotograf uvádí: „Hledám podstatu. Podstatu lidství. Hledám člověka, ať je kdokoliv, ať je kdekoliv, ať je čímkoliv. Hledám člověka v člověku. Prostřednictvím fotografií. Především černobílých.“
 

Galerie hlavního měs...
Tel: +420 224826391
Vltavská
Praha 7 - Holešovice, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: