Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Již pošesté si Vás dovolujeme pozvat na akci Přijďte si s námi zahrát, která se letos uskuteční ONLINE.

Datum:25. 04. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

S radostí oznamujeme, že se nám i v současných podmínkách podařilo zorganizovat tradiční akci Přijďte si s námi zahrát. Nemůžeme být na Střeleckém ostrově, ale zveme Vás na stream koncertu - pořadu komponovaného z živého hraní a virtuálního orchestru Harmonie. Zapojili jsme děti z našeho orchestru, přizvali další amatérské a profesionální muzikanty a z dílčích nahrávek jsme poté vytvořili video a sestavili virtuální orchestr. V neděli 25. dubna 2021 v 19.00 hodin budeme pořad přenášet z kulturního centra ATRIUM na Žižkově. Jako každým rokem i letos vystoupí živě klavírní virtuóz a patron Harmonie, Ivo Kahánek. V pořadu vystoupí Kvartet lektorů, sólo na violoncello zahraje Julie Krejčí. Moderátorem živého přenosu je Marek Šulc z radia Classic Praha. Sledovat nás můžete zde: 

https://www.youtube.com/watch?v=nEF5jc7i49s&ab_channel=StudioChorus

Pokud byste na náš online koncert chtěli přispět, na Donio.cz jsme spustili sbírku a každý Váš příspěvek bude použit na technické zajištění koncertu (kamery, přenosová technika, zvuk, střih, připojení, pronájem prostoru).

URL spuštěné sbírky ZDE.

Další informace: www.nfharmonie.cz

 

Dětský orchestr Nada...
Tel:
Lázeňská 11/285
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: