Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

Electronica: Vision of Sound II - online premiéra

Česká centra

zpět na výpis akcí
 

České centrum Londýn v britské metropoli opět zaboduje. Zásluhou a z iniciativy centra si nyní přijdou na své také fanoušci elektronické hudby.

Datum:28. 11. 20
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

V sobotu 28. 11. 2020 zhlédnou i vyslechnou premiéru koncertu Electronica: Vision of Sound II, který se chystá ve spolupráci s pražským SoundCzechem a prestižním londýnským kulturním centrem Rich Mix. Událost se odehrává na Facebooku https://www.facebook.com/richmixlondon a facebookových stránkách Českého centra Londýn, SoundCzech, participujících kapel a dalších partnerů z Velké Británie, České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska.

Bratři (CZ), Katarína Máliková (SK), Hatti Vatti (PL), Óperentzia (HU); čtveřice kapel ze čtyř zemí nabídne onlinovému publiku po celém světě atmosférickou elektronickou hudbu doplněnou o vizuální show. Letošní virtuální 3,5hodinový koncert je pokračováním úspěšné spolupráce s londýnským kulturním centrem Rich Mix, který v listopadu loňského roku představil na svém pódiu čtyři nastupující interprety elektronické hudby ze zemí V4.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: