Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
srpna

Letní divadlo v Grébovce

Městská část Praha 2

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si vychutnat nevšední divadelní zážitek pod vinohradským nebem v krásných kulisách Grotty v Havlíčkových sadech.

Datum:07. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Divadlo Marianny Arzumanové připravilo pro občany Prahy 2 a fanoušky divadla divadelní představení.
Akce se koná pod záštitou Městské části Praha 2. Jejím smyslem je přinést divadlo do volného venkovního prostoru a vynahradit lidem několik dlouhých měsíců strávených zcela bez divadla.


7. 8. - Buenos Aires, vystupte!
Autorské představení Marianny Arzumanové
Ekonomická situace v době krizí a světových válek, převrat v politickém režimu, pronásledování, ztracená láska, nebo jen touha po změně a lepším životě v zaslíbené zemi?
Příběhy o silné a odvážné skupině lidí, kteří dokázali ze dne na den změnit svůj život, všechno zanechat a podstoupit dlouhou cestu lodí s nejasným koncem. Z této skupiny lidí vzniklo to, co dnes tančíme pod názvem Argentinské Tango.

Městská část Praha 2
Tel: 236044111
Havlíčkov sady, grotta
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: