Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Projekt 2in2out spojuje tvorbu a osobnosti čtyř mladých hudebníků pražské jazzové scény. 

Datum:01. 07. 20
Cena:250 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Projekt 2in2out spojuje tvorbu a osobnosti čtyř mladých hudebníků pražské jazzové scény. Zakladateli kvartetu jsou saxofonistka Nela Dusová a kytarista Jan Lacina, jejichž skladby jsou jádrem repertoáru. Od roku 2018 působí v sestavě také kontrabasistka Klára Pudláková a bubeník Antonín Jína. Hudba 2in2out je specifická spojením tradice s moderními směry a také experimentem, jež poskytuje prostor k volné improvizaci a zaručuje tak jedinečnost každého koncertu. Nabízí i porovnání mužského a ženského pohledu na jazz a jejich souznění. Kvarteto bylo v roce 2018 vybráno do finále soutěže Krokus Jazz Festiwal (PL) a v roce 2019 zvítězilo v české kategorii Jazz Fruit. 

U Staré paní Jazz & ...
Tel:
Michalská 9
Praha 1 Staré město, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: