Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
července

Letní kino: Mortdecai - Grandiózní případ

Šenkovna PUB

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Mortdecai: Grandiózní případ na zahráde Šenkovny.

Datum:08. 07. 20
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:30
Kategorie: kultura|kina

V žonglování nikdy nevynikal a popravdě ho ani nikdy nezkoušel, teď ale bude muset vybalancovat partičku solidně naštvaných Rusů, britskou MI5, mezinárodní teroristy a také svoji manželku s nekřesťansky dlouhýma nohama. Charlie Mortdecai, světem protřelý obchodník s uměním a na částečný úvazek i podvodník, se zapojuje do honby za ukradeným obrazem. Pro svou zemi, pro královnu ... a pro peníze. Obraz by totiž měl být vodítkem k utajenému sejfu až k prasknutí naplněnému nacistickým zlatem. Vyzbrojen věrným komorníkem a výstavním knírem drží v ruce hlavní trumf. Sebe. „Za studií na poměrně slušné druhořadé internátní škole jsem přišel na to, že ve rvačce může vyhrát celkem každý, pokud je připraven vrazit soupeři prst do oka," říká ke svému stylu sám Mortdecai. Nonšalantní milovník umění, svůdce žen, občasný násilník a od přírody bonviván není až tak statečný, aby se dobrovolně pouštěl do nějakých pitomých dobrodružství. Přesto do nich docela často narazí a v tom filmovém neztvárňuje Mortdecaie nikdo menší než slovutný Johnny Depp.

Šenkovna PUB
Tel: 224 941 938
Sokolská 60
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: