Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Amato Letná

Praha 7, Kamenická 30, 17000

zpět na výpis
Tip
 
Amato Letná

Tradiční italská zmrzlina z čerstvých surovin & výborná italská káva.

Telefon:223 016 223
Kategorie: gastro|kavárny

Když jsme před otevřením naší první cukrárny v roce 2015 měli zvolit jméno pro naše “dobrodružství”, bylo bez debaty, jak jej pojmenovat, rotože jméno naší rodiny vyjadřuje to, co chceme dělat: vyrábět řemeslnou zmrzlinu dle italské tradice, která velí používat pouze základní a kvalitní suroviny. A dělat to s láskou!

V roce 2019 jsme otevřeli naši druhou cukrárnu ve Vodičkově ulici v samotném centru Prahy, na místě bývalé historické italské cukrárny, přezdívané také U Itala. K tomuto jménu jsme se z respektu k tradicím opět vrátili.

Na výběr surovin klademe velký důraz. Neustále je pečlivě vybíráme a hledáme, což garantuje, že naše zmrzlina je vyrobena z těch nejlepších možných surovin. Vybíráme pouze ty nejlepší a používáme pouze ty suroviny, které jsou pro výrobu nutné a nepřidáváme nic navíc.


 Otevírací doba:

Po-Ne 11-20

Kamenická 30
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: