Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Vozovna Stromovka

Praha 7, Královská obora 2, 17000

zpět na výpis
Tip
 
Vozovna Stromovka

Bistro uprostřed největšího parku v Praze - ve Stromovce.

Telefon:725 123 705
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Aktuálně:

JSME ZPĚT V PLNÉM PROVOZU!

MILÍ HOSTÉ, PO KAŽDOROČNÍM ZIMNÍM SPÁNKU SE HLÁSÍME ZPĚT V PLNÉ SÍLE A S NOVÝM MENU! TĚŠÍME SE NA VÁS OPĚT KAŽDÝ DEN OD 11:00-18:00 UPROSTŘED STROMOVKY.

 

Vítejte v samoobslužné restauraci uprostřed největšího parku v Praze – ve Stromovce. Čerstvý vzduch, pohoda a velké dětské hřiště. To je jsme my, Vozovna Stromovka.

Dnešní Vozovně své prostory propůjčila původní vozovna tramvají, která zde stála až do 30. let minulého století. Na původní architekturu moderně navazujeme zrekonstruovanou částí restaurace, která je nově samoobslužná. Nejlepším místem k posezení je naše prostorná zahrádka vedle velkého dětského hřiště s výhledem do zeleně.

Jídelní lístek láká pestrým menu pro každého. Nechybí dětské pokrmy a speciality. Na čepu je vždy připraveno poctivé tankové Únětické pivo.

Během roku pořádáme mnoho gastronomických akcí, které rozhodně stojí za návštěvu!

Královská obora 2
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: