Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Votre plaisir

Praha, Klimentská 1, 110 00

zpět na výpis
 
Votre plaisir

Cukrárna v Klimentské ulici, samém srdci Prahy, s francouzskou precizností a opravdovými chutěmi.

Telefon:737509106
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Místo kde sezónu určuje příroda, čerstvost není jen prázdný pojem a neskutečná vůně se line do širokého okolí.

Michal a Gabriela pro vás pod značkou Votre plaisir, kterou založili před dvanácti lety, ručně připravují dezerty, které vám udělají radost.

Zastavte se u nás pro sladkou radost. Přijďte si k nám do cukrárny pro sladkou radost a potěšte sebe i ostatní dezertem či celým dortem. Na cestu vám přibalíme slaný karamel, sušenky, marmeládu, láhev organického vína, Prosecca či Champagne. Slanou snídani vám naservírujeme během celého dne.

V Klimentské 1 jsme pro vás: od úterý do soboty od 9°° do 19°°. Pokud nám to naše kapacita dovolí, rádi vám v rámci Prahy dovezeme objednávku i k vám domů. Více informací o nabídce vám poskytneme na tel: 737 509 106.

Klimentská 1
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: