Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Art&Food ZOOna

Praha, U Trojského zámku 4/1, 171 00

zpět na výpis
 
Art&Food ZOOna

Art&Food ZOOna je unikátní street food v prostorách bývalého Trojského pivovaru, který láká svou neformálností a vyžitím pro malé i starší.

Telefon:608 075 551
Kategorie: gastro|farmářské trhy, festivaly

 

To nejlepší z České a mezinárodní street food kuchyně. Industriální prostory Trojského pivovaru spojené s uměleckými expozicemi. Zábava v různým podobách od hudby až po stolní fotbálek také děti si přijdou na své!

Art and food ZOOna je unikátní koncept výstavních a prodejních ploch, který se nachází ve dvoře bývalého Trojského pivovaru v sousedství Trojského zámku a Zoologické zahrady (vstup naproti spodnímu parkovišti ZOO). Na cca 2500m2, z nichž polovina je zastřešená, naleznete příjemné industriální místo k odpočinku, kde se prolíná kvalitní gastronomie s kulturou, zábavou a uměním.

Najdete zde kvalitní gastronomii z celého světa, ať již v podobě nevařených „Raw zákusků“, jedinečné makromolekulární kuchyně nebo mezinárodních specialit. Co se nápojů týče, najdete vybraná vína z Itálie, míchané koktejly, domácí limonády a čaje a pivní speciály z Pivovaru Chroust.... Kávu pro vás bude připravovat několika násobný finalista baristických soutěží a druhý vícemistr barista roku 2015 Petr Hübl.

U Trojského zámku 4/1
Praha, 171 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: