Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kobe Fusion Restaurant

Praha 4, Vyskočilova 1481/4, 14000

zpět na výpis
 
Kobe Fusion Restaurant

Místo, kde se rodí pravé uměné gastronomie.

Telefon:222 232 134
Kategorie: gastro|restaurace

Koncept restaurací sítě KOBE RESTAURANTS vychází ze zachování vysoké kvality a jednotnosti gastronomického umění i při větším množství provozoven. KOBE RESTAURANTS – to je designové prostředí, dokonalý servis, jedinečný cit pro detail a výborné menu, ve kterém najdete výjimečnou nabídku mas, včetně exkluzivního masa Kobe, které znalci považují za nejkvalitnější hovězí na světě. Pochutnáte si zde na kvalitním sushi, rybách a nudlových specialitách, salátech, polévkách a výtečných dezertech a nově můžete navštívit i provozovnu s italskou kuchyní nebo bistro. Ti nejlepší kuchaři a profesionálně vyškolený personál se postará o to, aby se z Vaší návštěvy stal nezapomenutelný gastronomický zážitek. Restaurace sítě KOBE RESTAURANTS mají vážené jméno nejen na českém gastronomickém nebi.

Otevírací doba:
PO - NE:   11:00 - 23:00 

Vyskočilova 1481/4
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: