Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
června

9. Kyjský Pivní festival

KD Kyje

zpět na výpis akcí
 
Tip

Dejte si netradiční piva a dobré jídlo z grilu. Čekají vás i kapely a projekce Postřižin.

Začátek:13. 06. 19
Konec:15. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Desítka a dvanáctka nestačí, přijďte na třídenní pivní maraton, kde můžete ochutnat piva, která jste ještě nikdy neměli. Stavte se v restauraci Šimanda, dejte si zlatý mok a k němu něco z grilu. Každý den navečer vám zahraje živá hudba (Něžný Octopus, Nigdynevíš a Jarek Filgas). Můžete také zkusit štěstí v tombole a odnést si nějakou z výher.

Každý den začínáme ve 12 hodin a poslední festivalový večer zakončíme pořádnou afterparty. V sobotu 15. června si v 16 hodin nenechte ujít speciální promítání Postřižin v původní verzi. Těšíme se na vás, už chladíme půllitry! Případného špatného počasí se nebojíme, prostory festivalu jsou zastřešeny.

 

KD Kyje
Tel: 226 220 533
Šimanovská 47
Praha, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: