Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Ukážeme si, že doughnuts neboli česky koblihy nejsou jen obyčejné smažené vdolky, ale že i jejich vzhled může být velice přitažlivý.

Datum:25. 04. 19
Cena:2 200 Kč
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kurzy vaření

Lektor: Vladislav Ryasnyy
Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Vede cukrářské kurzy v IPPA, Laboratorio a Savoia Castle. Od roku 2016 je členem juniorského Národního týmu. V roce 2015 získal ocenění od Senátu ČR - Mladý řemeslník a v roce 2018 Česká ručička a Nejlepší cukrář junior. Ve volném čase se věnuje experimentování a vymýšlení receptů.

Budeme péct:

  • Boston Cream (s sametově vanilkovým krémem a ganache z hořké čokolády)

  • Slanina s karamelizovaným pekanovým ořechem  (křupavá slanina a křupavé pekany)

  • Malina s grepfruitovým pepřem timut (obalené v cukru s svěží marmeládou)

  • Exotic (s mučenko-mangovým krémem)

Národní zemědělské m...
Tel: 220 308 322
Kostelní 1300/44
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: