Ukážeme si, že doughnuts neboli česky koblihy nejsou jen obyčejné smažené vdolky, ale že i jejich vzhled může být velice přitažlivý.
Lektor: Vladislav Ryasnyy
Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Vede cukrářské kurzy v IPPA, Laboratorio a Savoia Castle. Od roku 2016 je členem juniorského Národního týmu. V roce 2015 získal ocenění od Senátu ČR - Mladý řemeslník a v roce 2018 Česká ručička a Nejlepší cukrář junior. Ve volném čase se věnuje experimentování a vymýšlení receptů.
Budeme péct:
-
Boston Cream (s sametově vanilkovým krémem a ganache z hořké čokolády)
-
Slanina s karamelizovaným pekanovým ořechem (křupavá slanina a křupavé pekany)
-
Malina s grepfruitovým pepřem timut (obalené v cukru s svěží marmeládou)
-
Exotic (s mučenko-mangovým krémem)
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.