Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Vegan Žižkov fest

Prostor39

zpět na výpis akcí
 

Záměrem veganského festivalu v Prostoru 39 je otevřít nový prostor

Datum:16. 03. 19
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

Záměrem veganského festivalu v Prostoru 39 je otevřít nový prostor .. pro setkávání, poznávání nových míst, lidí a možností.

Přijďte, posílejte nápady (zprávy na World Vegan day), návrhy, které máte k tématům veganství, komunita, prázdné domy, eco - zero waste, přednášky, stánky s občerstvením apod.

Prostor 39 je otevřený tvůrčí prostor na Žižkově. Dlouhodobě prázdný industriální prostor uprostřed žižkovské zástavby nás inspiroval a lákal k využití. Potkal se s představou tvůrců o otevřenosti i s principy sociálně citlivého podnikání.

Vstupné na festival je dobrovolné - budeme jen rádi za podporu akce a prostoru.

Samozřejmě budeme rádi, když budete mít dobrý pocit z této netradiční akce a v rámci upřednostňované zero waste koncepce si donesete vlastní nádoby - rádi bychom skutečně zero waste akci (možná bude, ale to už záleží jen na společném úsilí všech)

Prostor39
Tel: 775 309 312
Řehořova 33/39
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: