Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
února

Valentýn v Ollies

Ollies cukrárna a bistro

zpět na výpis akcí
 
Tip

Daruj kousek sebe

Začátek:13. 02. 19
Konec:14. 02. 19
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: gastro|restaurace

Láska bezpochyby prochází žaludkem a toto rčení zná každý z nás. Svátek sv. Valentýna je tím svátkem, kde význam této věty platí dvojnásob. 

Chcete svou lásku obdarovat něčím originálním, něčím neobyčejným? My pro Vás v Ollies máme jak vždy v tento den připravené Valentýnské produkty. 

Darujte své lásce srdce z Ollies! Srdce, kterým na svou lásku zapůsobíte i beze slov a vykouzlíte tak své drahé polovičce úsměv na tváři a zpříjemníte ji den. 

Zamilovaná Charlotta

Ve všech našich cukrárnách Vás bude letos čekat jako minulý rok dárkově zabalená Charlotta ve tvaru srdce s višňovo - tvarohovým krémem, ozdobená našimi cukrářskými piškoty a čerstvým ovocem 

           

Srdíčko z odpalovaného těsta

Jako tradičně nesmí v našich cukrárnách chybět oblíbené srdíčko z odpalovaného těsta s čerstvými malinami

          

Valentýnská bonboniéra

Chcete potěšit svou lásku něčím originálním? Máme pro Vás limitovanou edici valentýnské bonboniéry, která ukrývá mnoho sladkých chutí. Valentýnská bonboniéra obsahuje malinovo - čokoládové lanýže, mini makronky různých příchutí a sušenková srdíčka. Stvořená na domácí mlsání ve dvou. 

        

 

Tyto produkty si můžete objednávat na objednávkovém čísle 603 42 42 68 nebo na emailu objednavky@ollies.cz a nebo přímo v našich cukrárnách. 

V prodeji tyto Valentýnské produkty budou od 13.2.2019

 

Ollies cukrárna a bi...
Tel:
Balbínova 23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: