Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
května

Prague Candy Festival 2018

Pragovka

zpět na výpis akcí
 
Tip

Prague candy festival je unikátní akcí pro milovníky sladkostí ve všech podobách.

Začátek:12. 05. 18
Konec:13. 05. 18
Cena:350 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

Čokoláda, dorty, cupcakes, makronky, bonbóny, pralinky, muffiny, raw dezerty, cakepops, sušenky, horká čokoláda, dražované ovoce, ovocné džusy, zmrzlina, sladké nápoje, báječná káva a spoustu dalších dobrot - to vše na vás čeká na nejsladším festivalu roku. K tomu spousta atrakcí pro děti i dospělé, pestrý doprovodný program, živá ukázka výroby dortů, pralinek, zdobení cupcakes či marcipánu, soutěže o sladké ceny a originální vystavovatelé, kteří vám představí to nejlepší ze svých produktů. Zní Vám to jako ráj? My jsme jej nazvali Prague Candy Festival.

Třetí ročník Prague Candy Festivalu se bude konat 12. - 13. 5. 2018 od 10 do 19 hodin v prostorách Pragovky, hned u výstupu z metra B Kolbenova.

Prague Candy Festival bude hlavně o zážitku ze sladkého. Proto je naším cílem, abyste toho co nejvíce ochutnali, zažili pohodový den v originálních prostorách a načerpali inspiraci na nové podniky a obchody. Přeneseme Vás do jiného světa, do sladké pohádky, na kterou po zbytek roku budete vzpomínat s úsměvem na tváři. Veškeré zboží bude na akci prodáváno za unikátní festivalovou měnu - kendíky. Kendík odpovídá 20 Kč a v ceně základní vstupenky jich budete mít 10. Na akci si je budete moci kdykoliv libovolně dobíjet přes náš platební systém.

Vstupenka v předprodeji stojí 350 Kč. Zahrnuje neomezený vstup do areálu na oba dny akce, doprovodný program, slosovatelný lístek do tomboly a 10 kendíků na konzumaci.

Pragovka
Tel:
Kolbenova 616/34
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: