Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
února

Lunar Year 2025

SILQ Restaurant

zpět na výpis akcí
 
Tip

Had ví, co je dobré, a my jsme pro vás připravili exkluzivní menu, které vás okouzlí stejně jako jeho legendární šarm.

Začátek:03. 02. 25
Konec:07. 02. 25
Čas:11:00 - 15:00
Kategorie: gastro|restaurace

Menu:
Goi Cuon Chay – jarní závitky s marinovaným tofu s citronovou trávou a čerstvými bylinkami
Katsu style krevetové bao – plněné zelným salátem, uzenou majonézou, tonkatsu omáčkou a furikake
Gyoza – opečené japonské knedlíčky plněné kachním masem s hoisin omáčkou, koriandrem a chilli
Short Rib Bao – trhané hovězí žebro s vínem Shaoxing, javorovým sirupem a čerstvou zeleninou
Okonomiyaki Bahn Bao – vepřové maso s okonomiyaki omáčkou, majonézou a sušeným tuňákem
Pikantní Ramen – s trhanou vepřovou plecí, Gochujang pastou, jarní cibulkou a baby špenátem
Lo Mai Fan – čínská lepkavá rýže s křupavými krevetami, houbami shiitake, česnekem a chilli
Com Ga Hai Nam – grilované saigonské kuře s variací omáček a rýží
Thai Tea Creme Brulee – sladká tečka na závěr
Hadí perlička: Věděli jste, že v čínské tradici je Had nejen moudrý, ale i trochu mlsný? Traduje se, že nikdy neodolá dobrému jídlu – a vy byste neměli taky! 

Přivítejte s námi nový lunární rok Hada – symbol moudrosti, a elegance. Říká se, že Had má slabost pro luxus a dobré jídlo, takže oslava u nás v SILQ je přesně to pravé!
Kdy: Celý týden od 11 hodin do 15 hodin, během obědů

SILQ Restaurant
Tel: 224 174 224
Evropská 17
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: