Každý čtvrtek si můžete vychutnat steak z Amaso a další speciality šéfkuchaře Davida Rejhona.
THURSDAY IS A NEW FRIDAY
Každý čtvrtek si můžete vychutnat 2-chodové STEAKOVÉ menu, koktejl a aperitiv za jednotnou cenu!
17:30 - Začněte svůj večer na našem baru ochutnávkou The Artisan spritz a sezónního amouse bouche.
18:00 - Usaďte se v restauraci a dopřejte si náš vyhlášený hovězí tatarák Čestr. Jako hlavní chod se můžete těšit na stařený hovězí rib eye z Amaso.
Na konec večeře jsme si pro vás připravili speciální sladké pralinky s kávou a na dobré trávení můžete ochutnat digestive s palírny Radlík.
---
Každý čtvrtek od 17:30!
Cena: 1 190 Kč / osoba
Rezervace stolu: The Artisan - appointment reservation | Bookio. (bookiopro.com)
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

Pokud cítíte, že by to chtělo venkovní osvěžení, vyrazte se občerstvit na některou z následujících zahrádek u pražských restaurací a kaváren. Článek pravidelně aktualizujeme.