Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
června

Merkádo Latinská Amerika na Jiřáku vol. 10

Merkádo

zpět na výpis akcí
 

10. ročník festivalu Merkádo - Latinská Amerika na Jiřáku bude o latinskoamerický trzích, hudebním programu, ale opět i o Amazonii!

Začátek:16. 06. 23
Konec:17. 06. 23
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

I letošní ročník věnujeme Amazonii a záchraně pralesa. Zopakujeme tetovací happening "KUS KŮŽE PRO AMAZONII", kde nebudou chybět významná jména české hand poke scény.

společně s vámi tvoříme Merkádo už 10 LET!! A společně taky proměníme letošní Merkádo v něco opravdu speciálního.

CO NAJDETE NA TRZÍCH:

Na Merkádu budou v nabídce nejrůznější produkty, které k Latinské Americe neodmyslitelně patří - od výběrové kávy, maté, koření, exotického ovoce přes originální oblečení, šperky, houpací sítě, rukodělné indiánské výrobky z Mexika, Ekvádoru, Chile, Kolumbie či Peru. Přímo na místě budou latinoameričané připravovat dle typické pokrmy ze svých rodných zemí. Návštěvníci ochutnají peruánské anticuchos, kolumbijské empanadas, mexické tacos, brazilská feijoada, cukrovinky s “dulce de leche” nebo známé “tex-mex”. Zastoupeny budou i vybrané bary s typickými drinky: peruánský nápoj pisco sour, brazilská caipirinhu nebo pivní drink michelada.

V nabídce bude i široká škála jihoamerických vín z Chile, Argentiny, či Peru????

-Vstup je volný-

Akci Merkádo - Latinskoamerické trhy na Jiřáku pořádá od roku 2014 spolek Merkádo, z. s. ve spolupráci s Městskou částí Praha 3.

Akci oficiálně podporují Velvyslanectví Peru, Mexika, Argentiny, Brazílie a Chile. (Děkujeme!)

Merkádo
Tel: 732 361 325
Náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: