Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Vegan Burger Day

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

PĚT DRUHŮ VEGANSKÝCH BURGERŮ zdarma a nebo za dobrovolný benefiční příspěvek pro Zdenu! Přijďte v sobotu 3. 12. do Crossu!

Datum:03. 12. 22
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:30
Kategorie: gastro|festivaly

KRONŠTAD - s BBQ omáčkou a karamelizovanou cibulkou
PUNCTUM - s vegan kimchi a sojanézou
CHIAPAS - s jalapeños, tabascem & chipotle mayo 
ZDENA - extra pálivá omáčka 
SALÉ - naprostá klasika = kečup & hořčice
+
ZAPATISTICKÁ KÁVA - překapávaná káva z Chiapasu
VEGAN KOLÁČKY
+
DUCK - anarcho reggae
TONY YOUNGFIELD & HORROR - Djs po celý den - punk, ska, rock'n'roll

CENA BURGERU? Jídlo nabízíme zdarma a nebo za zcela dobrovolný benefiční příspěvek pro Zdenu. Je na tobě, kolik nám za jídlo chceš a můžeš přispět podle tvé aktuální situace. Ideálně třeba kilo - dvě za burger? Pětikilo za tři burgery? Je to fakt na tobě.

Pokud nemáš peníze a chceš se přijít najíst zdarma, tak je to úplně v pohodě a budeme rádi, když dorazíš i s kamarády! Jídlo je právo, ne privilegium!

Všechny vaše dobrovolné solidární příspěvky za burgery po odečtení nákladů předáme Komunitnímu centru Zdena v Holešovicích, kde má zázemí a kuchyni kolektiv Food Not Bombs Praha, který vaří teplé jídlo pro všechny bez rozdílu, hlavně pro lidi v nouzi a bez domova.

"Zdena je komunitní prostor v Holešovicích, vedený kolektivem lidí, jež se snaží najít alternativu ke komerčním podnikům a klubům. Naším primárním cílem není generovat zisk, ale spoluvytvářet sociálně-kulturní prostor, ve kterém se může angažovat každý, bez ohledu na své zázemí. Pořádáme koncerty, workshopy, přednášky a další akce. Podporujeme aktivity organizované zdola, poskytujeme zázemí aktivistickým hnutím, které se zabývají bojem proti změně klimatu, právem na město, feminismem, antifašismem, podporou LGBTQ+ komunity apod."
https://radar.squat.net/cs/prague/zdena

VŠECHNY BURGERY JSOU VEGANSKÉ - bez živočišných výrobků, bez vajec, mléka, bez masa. Základ každého burgeru je vegan houska, zelenina a karbanátek z veganského "mletého masa" + zvolená příchuť.

OTEVÍRACÍ DOBA - sobota 3.12.2022 od 13:00 do 23:00 (a nebo do vyprodání). Burgery připravujeme ve velkokapacitním stanu venku před klubem Cross. Těšte se na velkou kapacitu sezení! Burgery můžeme zabalit s sebou.

Burgery připravuje neformální kolektiv Vegan Burger Days, který se skládá současných a bývalých členů a členek Food Not Bombs z Prahy a dalších měst. Zobrazovat míň

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: