Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

Holešovická challenge

PRU58

zpět na výpis akcí
 

Holešovice jsou zvaná Mokřadla. Nelíbivé místo na břehu Vltavy dříve lidé spíše míjeli. Nyní je vše jinak.

Datum:25. 06. 22
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 22:30
Kategorie: gastro|restaurace, ostatní, festivaly

Jedna z nejvíce prosperujících čtvrtí v Praze vůbec, vítá nové občany a podniky. Gastronomická část Holešovic je na nejmarkantnějším vzestupu. Dříve by tu člověk narazil maximálně na nevzhlednou knajpu. Nyní se to zde rojí kavárnami, bistry a restauracemi. Mimo to jsou tu i producenti gastronomických výrobků, kteří našli na Praze 7 svůj domov. 

Nejrozkvetlejší restaurace s asijsko-českou kuchyní PRU58 spojila síly se sousedem, a to Garage22 Prague Distillery, jež je první craftová destilerie v Praze, založená v roce 2020. Spojení těchto klenotů, znamená jediné. Letní party v PRU58! 

Během jednoho dne budou moci hosté ochutnat, co Holešovice nabízí. Za PRU58 to budou lízátka v rozmanitých příchutích. Pozor, nebudou chybět ústřice a mnoho dalších delikates. Pitný režim zastoupený GIN22 – grepy, listy kafrové limety a kubébový pepř, PINK GIN - brusinky a okvětní lístky růže a v neposlední řadě SUMMER GIN - citrusy a galangal. Ze všech těchto prémiových základů budou připraveny signature drinky, které nikdo nikdy jinde neochutná. Ve spojení s jídelní nabídkou, lze očekávat, že se na půdě PRU58 hned vedle Armády Spásy uskuteční opravdová sousedská challenge, kde je každý vítaný. Nikdo nebude legitimován, ale srdečně vítán. 

Souznění sousedského gastra stojí za to. Akce je veřejná a každý je vítaný. Těší se PRU58 a Garage22 Prague Distillery

PRU58
Tel: 606 980 612
Tusarova 58
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: