Tradiční vánočku, ale i další (ne)tradiční vánoční cukroví si upečete s cukrářkou Pavlínou Váňovou.
Lektorka: Pavlína Váňová
Pavlínu provází sladké už od dětství díky její mamince a babičce. Sama se o cukrařinu začala více zajímat během studia na hotelové škole a jako cukrářský samouk pokračovala i při studiu na vysoké škole. Její vytrvalost a vášeň k cukrářskému řemeslu jí pomohla získat práci ve 4* hotelu v Rakousku i v Čechách. Další dovednosti z moderní cukrařiny získala Pavlína s pomocí Heleny Fléglové v její Akademii a díky práci v kavárně Káva Poděbrady, kde působí dodnes. Pavlína pracuje zároveň i jako učitelka na hotelové škole a připravuje se na otevření své vlastní výrobny.
Naučíte se:
Black Forest cukroví – křehká čokoládová kolečka s vanilkovým krémem a višňovým džemem, polité hořkou čokoládou a sypané lyofilizovanými višněmi
Mozaikové cukroví – hořká čokoláda s rozlámanými sušenkami doplněná o arašídovou ganache
Skořicové cookies
Vánočka
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.