Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
června

Apetit piknik

Časopis Apetit

zpět na výpis akcí
 

Apetit piknik je festival dobrého a kvalitního jídla v krásném prostředí parku Grébovka, který pořádá redakce časopisu Apetit.

Datum:19. 06. 21
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|občerstvení, ostatní, festivaly

Apetit piknik je festival dobrého a kvalitního jídla v krásném prostředí parku Grébovka, který pořádá redakce časopisu Apetit.  Za dobu své existence se z přátelského posezení redakce časopisu a jeho čtenářů, stala oblíbená oslava kvalitního jídla a pití, kterou v průběhu let navštívily tisíce labužníků a zájemců o nové trendy v gastronomii. Dlouhodobě je Apetit piknik hodnocen jako nejčistší a nejlépe organizovaný z food festivalů.

Vyznačuje se především podporou českých farmářů a kulinářů, kteří mají na pikniku prostor pro prodej a prezentaci svých produktů. Skladba restaurací, bister, pekáren, pivovarů a zajímavých delikates vždy kopírovala aktuální trendy doma i ve světě. Kritérii výběru prodejců je především kvalita jídla a jeho servírování, ochutnávky a samozřejmě pestrost nabídky.

Program kromě stánků s jídlem a pitím, tvoří redakce časopisu Apetit, jejíž členky jsou na festivalu vždy osobně přítomny a všechny stánky procházejí. Navíc návštěvníkům pravidelně představují nové trendy v gastronomii, stravování nebo zpracování potravin. Redakce časopisu Apetit vždy přivede zajímavé a populární osobnosti, které na Apetit pikniku sdílejí své recepty a kulinářské dovednosti. Každý návštěvník se může inspirovat nebo si třeba jen dobře nakoupit.

Časopis Apetit
Tel: 233023100
Park Grébovka
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: