Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
prosince

Tradiční české Vánoce

Creative World

zpět na výpis akcí
 

Tradiční české Vánoce na Adventní stezce mezi našimi BIO Levandulovými poli. Vynikající speciality z Adventního kalendáře. České dárky.

Začátek:05. 12. 20
Konec:06. 12. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:15 - 10:15
Kategorie: gastro|kavárny, restaurace

Na Adventní stezce mezi našimi BIO Levandulovými poli budete čichat, hmatat, kvízovat a šifrovat z našich tradic a svátků, říkadel i zvyků českých Vánoc. 

V naší Duhové ekologické hale nakoupíte české dárky z manufaktutur, farem ale i výjimečné 100% přírodní produkty L´Occitane v nové prodejně v přírodě uprostřed Barrandien Geoparku.

Připravili jsme jelení vánoční guláš s hořovickým pecenem, vinnou adventní klobásu s tradičním Kubou. Kefírák, vánoční ořechový ale i jablečný koláč z plechu, levandulový svařák, horkou čokoládu, bombardino a vynikající léčivé i ovocné BIO čaje s Levandulí CHodouňskou. Veggie vánoční fazole pro vegeteraiány, horká krémová polévka a svíčky a vánoční písně v posezení duhové haly nenbo venku na stojáka při hře na Adventní stezce.

Levandulové údolí
Tel: 602956618
Přívozní 3
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: