Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
října

Vínofest v Pražské Tržnici

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Budou tu známé i méně známé, i přesto zajímavé značky všech druhů bílého, růžového i červeného vína, včetně vín šumivých a prosecca.

Začátek:09. 10. 20
Konec:10. 10. 20
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: gastro|občerstvení, vinárny, festivaly

Nemusíš být sommeliér a i přesto víš, že ve víně je stále co objevovat. Každý ročník z jednotlivé odrůdy je jiný, ač pochází třeba i ze stejné trati. Ty se můžeš nechat znovu a znovu překvapovat jeho chutí, vůní i barvou, protože již tisíce let je čím a hlavně, nikdy to nekončí.

Pokud k tomu ale dostaneš možnost znovu objevit nádherné prvky secese a novorenesance v prostředí Pražské Tržnice, stává se z toho unikátní příležitost. Přijď s přáteli, společně vytvoříme tradici VinoFestu v Pražské Tržnici a navíc máš příležitost si užít jednu z posledních akcí roku na čerstvém vzduchu.

My tě nebudeme omezovat žádnými předsudky, co je nejlepší víno nebo od koho, ale dáme ti příležitost ochutnat několik vinařství a to nejen z Moravy a Čech, ale i dalších vinic z Evropy. Budou to známé i méně známé, i přesto zajímavé značky všech druhů bílého, růžového i červeného vína, včetně vín šumivých a prosecca. Ty si rozhodneš sám o tom, která odrůda je pro tebe tou unikátní a jedinečnou. Protože i ty víš, že za rok to bude úplně jinak a v tom je to kouzlo okamžiku.

pátek 9. října 2020 od 15:00 do 21:00
sobota 10. října 2020 od 12:00 do 21:00


Pražská Tržnice, Bubenského nábřeží 306/13, Praha 7 - Holešovice.
Metro C stanice Vltavská, Tramvaj č. 1, 12 a 25 (1 min)

Festival je umístěn do nádherného prostředí, s prvky secese a novorenesance, znovu objevené Pražské Tržnice.
Vstup volný! Zakoupit skleničku si můžete u vstupu na festival za 100Kč

Holešovická tržnice
Tel: +420 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: