Pečené brambory, smažené brambůrky, hranolky, bramborové placky a lokše, knedlíky… a to není vše co chystá tržiště Národního zemědělského muzea.
Pečené brambory, smažené brambůrky, hranolky, bramborové placky a lokše, knedlíky… a to zdaleka není vše. Brambory, jako jedna z nejtypičtějších českých potravin, která se tradičně připravuje na mnoho způsobů. Spolu se zelím a dýní uzavřou letošní podzimní tržiště a představí všemožné způsoby jejich zpracování a produktů, druhy odrůd.
Tržiště Národního zemědělského muzea vytvoří prostor pro:
• Setkání nejen obyvatel Prahy 7, kteří vyznávají kvalitní potraviny s preferencí těch lokálních,
• sdílení radosti z nakupování venku na trhu, oproti nakupování v supermarketech a obchodních centrech,
• tematicky zaměřenou část tržiště, která se soustředí na jednu sezónní plodinu či okruh – prodej a informační a edukační stánky,
• nabídku základního sortimentu – ovoce, zelenina, mléčné výrobky + sýry, maso, bylinky, květiny,
• street food – stánky s občerstvením z čerstvých kvalitních surovin.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.