Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
září

Nejlepší burrito ve městě.

Avocado Bistro

zpět na výpis akcí
 

Stavte se vyzkoušet naše Avo Burrito s guacamole a vyzrálým hovězím z českých chovů přímo do avokádového bistra - první v ČR.

Začátek:05. 09. 20
Konec:20. 09. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|restaurace, festivaly

Od 5.9.-20.9. Můžete vyzkoušet nejlepší burrito ve městě. Avo Burrito a přímo v Avokádovém bistru prvním v ČR. Tak vemte manžela, nebo manželku. Maminku, nebo tatínka, případně celou rodinu a stavte se za námi do Nuslí na gurmánský zážitek. Jsme v odlehlé ulici Spytihněvova 5, kdy jsme vsadili vše na to, že za dobrým jídlem si lidé cestu najdou kamkoliv. Tak po 4 letech na food festivalech jsme konečně otevřeli malé bistro se zahrádkou v pražských Nuslích. 

Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jaké to bylo a uvidíme se znovu. Těšíme se na Vás. A mějte prázdné žaludky, bude to totiž obří porce. Naše Avo burrito má kolem 550 gramů.

Avocado Bistro
Tel: 792453738
Spytihněvova 168/5
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: