Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Můžeš se nechat nami vézt kaleidoskopem známých či méně známých, i přesto skvělých značek vín, včetně prosecca.

Začátek:14. 08. 20
Konec:15. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Máte možnost ochutnat průřez z vinic z Čech, Moravy a Evropy. K degustaci budete mít mnoho vzorků a příležitost ochutnat rozmanitost originální street food nabídky na mnoho způsobů a nejen to. A navíc! Uděláte pro sebe něco zdravého, protože budete na čerstvém vzduchu a na něm všechno tak nějak víc chutná.
Víno je fenomén! Již více jak 5000 let př. n. l. zmiňují kroniky, že staří Řekové dali základ dnešnímu vinařství a snažili se zdokonalovat výrobu vína. I proto dnes můžeme ochutnávat tento nápoj mnoha odrůd z úrodných oblastí po celé zeměkouli, z vyšlechtěné vinné révy umně přetvořený vinaři v lahodný mok, který se po právu stal fenomenální a kultovní záležitostí prověřenou časem.


pátek 14. srpna 2020 od 15:00 do 22:00
sobota 15. srpna 2020 od 12:00 do 22:00

Vstup volný!
Zakoupit skleničku si můžete u vstupu na festival za 100Kč

Riegrovy sady
Tel:
Na Smetance x Italská x Chopinova
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: