Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
února

TamarindTree slaví narozeniny vol. 5.1

TamarindTree

zpět na výpis akcí
 

Rok se s rokem sešel a my slavíme dalších 365 dní TamarindTree.

Datum:21. 02. 20
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Tentokrát to bude oslava dvojí: 5 let, coby TamarindTree od doby své první výjezdní akce s napařovacím vozíkem na náplavce a 1. rok TamarindTree jako kamenné základny u nás na Vyšehradské.

Tímto svoláváme všechny kamarády a milovníky naší kuchyně na pátek 21.2.2020, aby s námi oslavili tohle krásné jubileum. Protože díky vám jsme si splnili sen a můžeme to i řádně oslavit poprvé na domácí půdě.

Budeme mít jako vždy připravenou nálož knedlíčků DIM SUM, naše specialitky v podobě bůčkového nebíčka, kynutých knedlíčků bao, kachních spring rolls s domácí sweet chilli. U toho ale neskončíme, ještě se můžete těšit i na další naše dobroty.

K pití budou připravené fermentované tibi limči s fíky, tamarindová limonáda se zázvorem a sušeným ovocem, cider Tátův sad, pivečko od Rodinný pivovar "U Vacků" - a po jídle i káva od Candycane coffee. A nebojte, ani vinaři nezůstanou na suchu, přesedlali jsme na Vinselekt Michlovský a tak si u nás můžete vychutnat červené Rulandské modré nebo bílé Ryzlink rýnský.

Přijďte jak se vám to bude hodit, oslavu odstartujeme v 18:00 a čas konce se ještě uvidí.

Budeme se těšit!
TT

P.S. Převzali jsme myšlenku z Asie a tak na úkor obsluhy máme o to více kuchařů, proto si u nás objednáte a zaplatíte přímo na baru.

TamarindTree
Tel:
Vyšehradská 43
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: