Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Chcete teplý svařák až k vám domů? Nebo raději svařený mošt z českých sadů?

advertorial | 9. 11. 2020

Stýská se vám po hrnku svařáku na zahřátí? Už jste se viděli na předvánočním setkání na venkovních trzích, a zábava se nekoná? Manifesto má recept na obojí: Ve čtvrtek 5. listopadu spustilo novou službu "Manifesto on wheels", v rámci níž si můžete domácí nápoje z nabídky barů dopřát u sebe doma, nebo jimi potěšit své blízké. A speciálně pro čtenáře CityBee máme 15% slevu!

most.jpeg

Když je doma nejlíp, Manifesto jede k vám

Sice si nemůžeme zajít na jedno, ale Manifesto našlo způsob, jak podzimně laděné domácí drinky dostat k vám. Spouští vlastní e-shop a vlastní rozvoz, který bude fungovat po celé Praze, ve dvou časových oknech – okolo poledne a ve večerních hodinách. 

“Od začátku se snažíme zůstat lidem co nejblíž, i když u nás nemohou posedět. Proto jsme mysleli na to, jak ulehčit a zpříjemnit situace, se kterými se teď běžně potýkají. Třeba se vám stýská po kouřícím hrnku svařáku, chcete potěšit maminku originálním dárkem a pozvat kámoše na virtuální pivo. Možná koumáte, jak ozvláštnit pracovní schůzku přes videohovor, nebo jste prostě smutní ze zrušení vánočních trhů. A tak jsme připravili menu oblíbených nápojů v krásném balení, které vykouzlí úsměv dříve, než je vypijete,” přibližuje nové rozšíření služeb Manifesta Martin Barry. 

Nápoje lze jednoduše objednat na stránce shop.manifestomarket.com a zvolit vyzvednutí u okénka nebo dovoz až ke dveřím. Pro Manifesto je toto jeden z mála možných způsobů, jak překlenout těžké období. Součástí nabídky jsou také dárkové karty v hodnotě od 200 do 2000 Kč. 

Pečlivě sestavená podzimní nápojová nabídka, původně určená k popíjení u ohýnků a v glampingových stanech, zahrnuje i horké nápoje a je možno vybrat z několika velikostí balení. 

jede.jpeg
Ochutnejte! S promo kódem CITYBEE získáte slevu 15 %.

5 tipů na zahřátí

1/ Je libo svařené víno? Pokud vám zima leze za kabát, není lepší lék, než se doma schovat pod deku a dát si něco horkého. Ochutnat můžete svařák z bílého i červeného vína. Základem obou jsou vína z Moravy, svařená se směsí koření, voňavých švestek a dalšího ovoce. Lahve “To je svařák” jsou opatřeny návodem jak nápoj servírovat, případně doma zahřát na ideální teplotu. 

2/ “To je mošt” je svařený mošt lisovaný z českých jablek, doplněný o čerstvé ovoce a směs aromatického koření. Nemá žádné promile, zato plnou chuť a vitamíny. 

3/ Pro ty, kterým se stýská po koktejlech, připravili barmani řadu drinků z místních i cizokrajných ingrediencí. Můžete jimi potěšit sebe, nechat je doručit kamarádům, a přitom začít sbírat limitované série lahviček s originálními ilustracemi. 

4/ Čepované pivo si lze objednat v litrových a dvoulitrových lahvích, podle toho, zda si vyberete Pilsner Urquell nebo Vinohradskou 11. 

5/ Nechybí vybraná vína, prosecco a na přání také boxy pro případ, že je vás doma více a máte co oslavovat. 

clanky7/ManifestoOnWheels_9646.jpg

Objednávkou pomáháte

Každá objednávka z eshopu Manifesta - ať už si ji necháte poslat domů nebo darujete dál - vás bude hřát u srdce. Manifesto odebírá základní suroviny od domácích producentů a pěstitelů, protože se v této obtížné době chceme semknout a podporovat navzájem. Jeden za všechny, všichni za jednoho. Některé nápoje je možné objednat spolu s jídlem přes rozvážkové aplikace. Volbou dovozu nápojů přímo z platformy Manifesta dopřejete jeho týmu vyšší návratnost. 

Praktické informace

Kde objednat: shop.manifestomarket.com
Doručení: vyzvednutí osobně u okénka nebo rozvoz ke dveřím denně 12-16 a 16-20 hod. 
Cenové rozmezí: 69 Kč - 2000 Kč (dárkový poukaz)
Cena za doručení: 49 Kč, při objednávce nad 500 Kč zdarma. 
O 15% levněji s kódem: CITYBEE (platí na celou objednávku)

 

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

Stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. V samém srdci Prahy....

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!