Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
listopadu

Noc divadel 2019

Noc divadel

zpět na výpis akcí
 

Noc divadel nabízí nevšední zážitky, jako jsou například workshopy pro děti i dospělé, prohlídky divadelních zákulisí, diskuze s herci a režiséry.

Datum:16. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla

Noc divadel je součástí evropského projektu European Theatre Night, který prezentuje divadlo tvořivým způsobem v netradiční formě vždy třetí listopadovou sobotu již od roku 2008.

Noc divadel nabízí nevšední zážitky, jako jsou například workshopy pro děti i dospělé, prohlídky divadelních zákulisí, diskuze s herci, scénografy a režiséry a další formáty divadelních setkání, které v běžném programu nenajdete.

Noc divadel v ČR, kterou koordinuje Institut umění – Divadelní ústav od roku 2013, se díky stovkám akcí ve zhruba 40 městech a místech ČR stala jedním z největších divadelních svátků v Evropě.

Další ročník Noci divadel proběhne v sobotu 16. listopadu 2019, v předvečer 30. výročí sametové revoluce. Připomínka politických změn ve střední a východní Evropě, jejichž hybatelem bylo v České republice mimo jiné právě divadlo, vybízí k ohlédnutí se za ideály a nadějemi 90. let.

Více informací najdete na www.nocdivadel.cz.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: