Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Nevařte, najíte se venku

doporučujeme | 25. 8. 2016

Komu by se chtělo trávit poslední prázdninový víkend u plotny? Zvlášť když má být parádní počasí. O lopotu s vařečkou se za vás postarají v sobotu na Street Food festivalu na Hořejším nábřeží a F.O.O.D. pikniku na Ladronce. V neděli se bude hodovat po vegetariánsku na Náplavce.

F.O.O.D. piknik, Veggie náplavka
Víkend plný gastro poznání.

Pátek večer
Žhavé teploty si žádají žhavé rytmy. Začněte pod viaduktem, kde vás naučí pravé argentinské tango. Právě nabyté latino pohyby pak můžete zúročit na kolumbijské párty v klubu La Loca. S prázdninami se loučí DJs v Akropolis. A když má být ještě teplo, usaďte se do karlínského letňáku a příjemně se bojte u thrilleru plného moře a žraloků.

Sobota
Procestujte celý svět za jediný den díky multikulturnímu festivalu Barevná Devítka. Nebo se jděte klouzat – ulice Na Petynce na Praze 6 se promění v 300metrovou skluzavku. A módní úlovky z druhé ruky pochytáte na blešáku v Café Neustadt.

newsletter2/35_skluzavka.jpg
Letošní léto se v Praze roztrhl pytel s obřími skluzavkami. Tentokrát bude přímo na ulici.

Neděle
Sklizeň měla letos trochu zpoždění, na dožínky ve Ctěnicích ale dorazte včas. Chystají na vás perníky, škvarkové placky a cepy. Kdo raději exotiku, ať se nasměruje na Festival japonské kultury v Náprstkově muzeu. A pejskové a pěkné herečky budou k vidění ve Šlechtovce během Dne pro štěně. Třeba si nějakého útulkového mazlíka odvedete domů.

Pro děti
V sobotu si můžete vlastnoručně vyrobit medaili – třeba za rychlostní rekord v lezení na strom nebo za skok do výšky na posteli. Večer se zajděte podívat za Meluzínou a skřítkem Matýskem do Chvalského zámku. A v neděli šlápněte do pedálů při dětském cyklo závodu Bikeclinic Cup 2016.  

newsletter2/35_bikeclinic.jpg
Na malé i velké cyklisty čeká po závodění zmrzlina a bazén.

Akce mimo Prahu
Na půli cesty mezi Prahou a Karlovy Vary se rockuje pro Churchilla.

news

Pět nových podniků, které by vás neměly minout
Tři cesty, jak se naučit akrobacii nebo žonglovat
Tramvaje měly v Praze původně jezdit pod zemí
5+1 pětihvězdičkových letních kin 

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!