Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
ledna

ZRUŠENO: Milota Havránková | Pohled z okna

Leica Gallery Prague

zpět na výpis akcí
 

Výstava Miloty Havránkové, výjimečné slovenské fotografky a experimentátorky, je zaměřena na počátky její tvorby v 60.–70. letech.

Začátek:17. 01. 20
Konec:15. 03. 20
Cena:od 30 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, poznání| workshopy

Milota Havránková (*1945) je do určité míry solitérní umělkyně, která se na poli slovenské i české fotografie pohybuje již poměrně dlouhou dobu, o to více však u ní překvapuje určitá stále přetrvávající nezařaditelnost a neuchopitelnost její tvorby.

Experimentátorka, která neustále boří tradice a mění rukopis i výrazový slovník své tvorby, vstoupila na uměleckou scénu koncem 60. let minulého století. Výstava se zaměřuje právě na toto období, kdy se v její tvorbě objevují téměř všechny klíčové strategie i symboly pozdějšího hybridního tvarosloví její tvorby. 

Leica Gallery Prague
Tel: 222211567
Školská 693/28
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: