Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
ledna

15th Prague Short Film Festival

Kino Světozor

zpět na výpis akcí
 

15. pražský festival krátkých filmů nabídne kromě hlavní sekce i tu pro děti.

Začátek:22. 01. 20
Konec:26. 01. 20
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Spike Jonze i Dennis Villeneuve. Krátké filmy na skejtu. Ženy pohledem režisérek. A také prestižní mezinárodní i národní soutěž plná žhavých filmových novinek od tvůrců, kterým bude patřit budoucnost. 15. ročník Festivalu krátkých filmů Praha nabídne v Kino Světozor a Kino Pilotů ty nejlepší a nejaktuálnější kraťasy, které na Netflixu nenajdete. Od 22. do 26. ledna 2020.

K programu se letos exkluzivně přidává i NTK - Národní technická knihovna, kde vznikne zóna virtuální reality. Vstup je zdarma.

Oblíbené pásmo krátkých filmů pro rodiče s dětmi Pragueshorts dětem letos opět obsadí Kino Aero a BIO | OKO. Senioři budou mít možnost vidět výběr ze soutěží během dopolední projekce.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: