Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
prosince

Více dárků, více radosti v OC Letňany

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

I letošní Vánoce se v Obchodním centru Letňany budou nést ve znamení výhodných nákupů.

Začátek:13. 12. 19
Konec:22. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: zábava| lifestyle|Nakupování, Móda

Připravili jsme si pro vás spoustu zajímavých slev, které naleznete v exkluzivní Vánoční slevové knížce. Slevovou knížku získáte na infostánku centra, nebo si ji pohodlně prohlídněte na svém mobilu či PC na www.oc-letnany.cz/slevovaknizka.

Nemůžete se rozhodnout, co si letos budete přát pod stromeček? A už vůbec nemáte představu, co by potěšilo vaše nejbližší? Nezoufejte a přijďte si pro inspiraci do Obchodního centra Letňany. Ve Vánoční slevové knížce naleznete slevy do vašich oblíbených obchodů, jako například Knihy Dobrovský, Teta Drogerie, ONLY, Bambule, Datart, Douglas a též můžete využít výhodnou nabídku stylové kavárny Gold Cafe či dětského koutku Time Out a mnoho dalších.
U nás nakoupíte dárky pro celou svou rodinu i domácí mazlíčky. Pokud byste se nemohli rozhodnout, který dárek je ten pravý, využijte možnost koupi dárkové poukázky do OC Letňany a výběr nechte na obdarovaném. Dárkovou poukázku zakoupíte na infostánku centra v nominální hodnotě od 200 Kč, krásné balení je samozřejmost.
 
Děkujeme vám za celoroční přízeň. Přejeme vám příjemné nakupování a krásné svátky vánoční prožité v kruhu vašich nejbližších. Vaše OC Letňany.

OC Letňany
Tel: +420 221 742 400
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: