Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

Zakládáme jedlý les

Komunitní zahrada Pastvina

zpět na výpis akcí
 

Pokud chcete příložit ruku k dílu a pomoci dobré věci, dorazte do Vinoře zasadit stromek či keř do jedlé zahrady.

Datum:09. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: zábava| poznání|fauna a flora, ostatní, pro děti| Příroda

Práce na zahradě nekončí nikdy, natož v listopadu. Naši členové a příznivci na této zřejmě předposlední akci tohoto roku mají jedinečnou šanci na tom podílet se na výsadbě jedlého lesa. Že nevíte, co to je? Nevadí, rádi Vám to vysvětlíme. Kromě toho bude oheň, pivo a něco dobrého na zub, takže neváhejte, chopte se nářadí (máme ho tu dost) a hurá na výsadby! Máte vlastní keřík a nebo stromek, který byste si přáli zasadit? Napište nám a jistě pro něj najdeme místo. Akce je pochopitelně zdarma a jako výraz naší vděčnosti Vás rádi občerstvíme :) Akce se až do zámrazy nebo do vyčerpání naší zásoby sazenic bude opakovat dvakrát do týdne, takže pokud nemůžete nyní, vyjde to určitě jindy.

Komunitní zahrada Pa...
Tel: 603 159 948
V podskalí
Praha, 190 17
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: