Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
října

840 km sám pěšky přes Pyreneje

Městská knihovna Korunní

zpět na výpis akcí
 

Proč se lidé vydávají na dlouhé solo treky? Je to snad samota, klid a ticho, nebo jen obyčejná touha po svobodě a dobrodružství?

Datum:30. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, cestování

Jakub se po dvouleté odmlce od dálkové solo chůze vydal na svou další velkou cestu, na přechod Pyrenejí od Atlantiku ke Středozemnímu moři. Tento přechod absolvoval za 29 dní a to převážně po trailu GR 11 Senda Pirenaica s délkou 840 km.
V Pyrenejích se člověk každý den ponoří do úchvatné přírody, která na každém kroku dokáže ohromit, ale i potrápit. Zaručeně ale umí pročistit hlavu a mysl, a třeba i najít nové přátele. Zdejší příroda je plná náročného terénu, původních bukových a borových lesů, vysokých horských štítů, hlubokých údolí, ledovcových jezer a člověkem neovlivněných vodních toků. Pokud máte rádi horský trekking, nebo chcete jen zjistit, jaké to je, když se člověk vymaní z uspěchaného městského života, a jeho každodenní náplň se omezí jen na potřebu pít, jíst, chodit a spát, pak je tato přednáška přesně pro vás!

Městská knihovna Kor...
Tel:
Korunní 2160/68
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: