Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
října

Underground Comedy: RAW Stand-up

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Show ostrá jako nebroušený diamant. Můžete se sice pořezat, ale někde tam uvnitř pod nánosem bahna se možná ukrývá pravý poklad.

Datum:11. 10. 19
Cena:200 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, zábava| zábava - ostatní

Show ostrá jako nebroušený diamant. Můžete se sice pořezat, často na to není pěkný pohled, ale někde tam uvnitř pod nánosem bahna se možná ukrývá pravý poklad. Nebo taky ne. Právě tady na našich RAW večerech předvedou naši komici své úplně nové materiály. Doteď jste je nemohli slyšet. A oni nemohou tušit, jestli se budete smát. Žádná jiná stand-up show v Praze nenabídne takovou dávku adrenalinu a čisté energie.

V pátek vystoupí:
Jan Studnička
Tomáš Plhoň
Jaroslav Cerman
Lucie Macháčková

Jako obvykle se o hudební doprovod postará Tonda Procházka z kapely The Cupcake Collective, který spojí jednotlivé noty v záplavu kordů, akordů, konkordů a akordeonů.

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: