Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

První ochutnávka pralesního medu z Kamerunu

Bitcoin Coffee

zpět na výpis akcí
 

Přijď ochutnat vůbec první pralesní med Keku Honey, který právě dorazil do České republiky.

Datum:30. 08. 19
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: gastro|gastro prodejny poznání|

Keku Honey je med, jehož produkce přispívá ke zvyšování životní úrovně lidí především v rozvojových zemích. Zároveň se podílí na ochraně a obnově původních horských mlžných lesů v Kamerunu a nově i ochraně slonů afrických v povodí Čadského jezera.

Přijď ochutnat vůbec první pralesní med Keku Honey, který právě dorazil do České republiky. Ti z Vás, kteří si med předobjednali, případně si pronajali v Kamerunu úl, nechť se dostaví také. Med bych totiž rád předával novým majitelům osobně.

Budu se na Vás těšit nejen s raw medem, ale i širokou škálou pochutin ale i plnohodnotných jídel, připravených jak jinak než z pralesního medu Keku Honey. Můžete se také těšit na soutěž o med. Schválně kdo bezchybně po chuti pozná rozdíl mezi pralesním a českým medem.

K ochutnávce Vám zahraje nové hudební uskupení Parallel Sound a nenapodobitelný multiinstrumentalista Petr Wajsar.

Bitcoin Coffee
Tel: +420 777 409 056
Dělnická 43
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: