Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

Swap Prague

Sněmovní 7

zpět na výpis akcí
 

SWAP PRAGUE! Zbavme se věcí navíc, máme na víc 2 dny, se super doprovodným programem a speciální PLUS SIZE sekcí!

Začátek:14. 06. 19
Konec:15. 06. 19
Cena:100 Kč
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: zábava| lifestyle|Relax, Nakupování, Móda

Tento SWAP jsme pro vás připravili v nádherném prostoru na Praze 1 nedaleko Pražského hradu, Parlamentu atd.. Takže program je jasný: na swap a pak
můžete krásné úlovky rozchodit cestou na Hrad a pak podvěčer na přednášky, které jsme pro vás s našimi expertkami přichystali! Těšte se brzy na detaily tohoto unikátního 2denního swapu!

REGISTRACE
Registrujte se zde:
https://forms.gle/HmbArBUGutD6xzK76
Proč se registrovat? Máme tak pod kontrolou příjemné množství lidí, které zvládneme a bude nám super!

CO JE SWAP
Většina z vás už sice ví, o čem swap je, lehké opáčko se ale třeba někomu hodí:
Swap je o výměně nevhodných dárků, dobrého oblečení, skvělých knih, zachovalých potřeb do domácnosti. Po celou dobu swapu budeme přijímat stále dobré a sloužící věci! Čím více skvělých věcí se na swapu nastřádá, tím si můžete být více jistí, že zase někdo přinese něco, co oceníte a potřebujete vy!

JAK SWAP FUNGUJE
Zaregistrujete se (tady https://forms.gle/HmbArBUGutD6xzK76 ) a pak přinesete oblečení, doplňky, bižuterii, menší potřeby a předměty do domácnosti a odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA. Počet kusů není nijak omezen, ale buďte rozumní a berte si jen to, co se vám fakt hodí a co potřebujete, jen tak to může fungovat.
Mějte na paměti, že je třeba nosit opravdu fajn věci a také neuškodí přečíst si Zásady ostříleného swapera:

ZÁSADY OSTŘÍLENÉHO SWAPERA
1) Ví, že lokální přímá výměna je nejšetrnější a nejúčinnější zbůsob ekologického získávání věcí.
2) Na výměnu nosí jen věci ve skvělém stavu a čisté, takové, které by třeba daroval s radostí i svým přátelům.
3) Jeho záměrem je udělat radost ostatním a zbavit se věcí smysluplně. Je spokojený, když jeho věci mohou i nadále sloužit ostatním.
4) Ze swapu si odnáší věci, které mu činí radost nebo je potřebuje pro sebe a své nejbližší-v množství, které sám unese!
5) Je ohleduplný k ostatním, vrací věci na svá místa, zachová klid i v tlačenici a usmívá se na své okolí.
6) Swap bere nejen jako zábavu, ale i žitovtní styl, kde může zažít i pořádnou dávku adrenalinu, když objeví třeba skvost typu kašmírový svetr :)


JÍDLO A PITÍ
Celý den bude zajištěné drobné jídlo s láskou a udržitelně připravené

DOPROVODNÝ PROGRAM
Brzy zveřejníme

ZERO WASTE  od teď napořád
Akce navazuje i na konferenci bezobalu.org o Zero Waste, která proběhla 7.června 2016 v NTK a na sérii Zero Waste workshopů v coworkingovém prostoru SVĚT HUB. Pro ty, co ještě netuší: Zero Waste životní styl je o prevenci vzniku odpadů a s tím také souvisí používaní a využívání věcí z druhé ruky. Proto vás srdečně zveme na tento SWAP!

NEZAPOMEŇTE
Nenakupováním, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků. Děkujeme, že v tom jedete s námi.

A CO SE ZBYLÝMI VĚCMI, KTERÉ SI NIKDO NEODNESE?
Tentokrát volíme opět Potex, který věci rozdělí dle potřeb mezi spřátelené neziskové organizace. V minulosti jsme poslali věci i přímo například sestrám boromejkám, Naději nebo organizaci, která se stará o ženy v těžkých životních situacích.
 

Sněmovní 7
Tel: 739 009 104
Sněmovní 7
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: