Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
dubna

Bezpečnost na sociálních sítích

PiCe

zpět na výpis akcí
 

Aneb až se vás někdo zeptá na heslo... Na co si dát pozor při používání sociálních sítí, hesel a jména matky za svobodna.

Datum:25. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|centra, workshopy

Projdeme si několik příběhů, které psal sám život, a ve kterých se mizerové pokusili připravit nebo skutečně připravili pár lidí o peníze - protože o ty jde až v první řadě. Budeme si povídat o žádostech o telefonní číslo, o přeposílání esemesek a zveřejňování různých rádoby nesrozumitelných kódů, phishingu a samozřejmě heslech, protože až se vás Rozhlas na ně příště zeptá, tak abyste věděli, co mu odpovědět.

Počítačovou bezpečností se už nějaký ten pátek zabývám, taky programuju nějaký ty weby. Lidi i firmy hacku... upozorňuju na chyby v zabezpečení a pomáhám jim je zalepovat. 8 let za sebou hodnotím weby v soutěži WebTop100, čtyřikrát jsem přednášel na konferenci Passwords v Las Vegas, z rozhlasu se mě ptají na to, jak si lidi mají zabezpečení zlepšovat... A tak bych to rád vysvětlil a ukázal i vám, tentokrát osobně. Vemte si sebou své fejsbůky, abyste si některé věci mohli rovnou ověřit.

 

FB: https://www.facebook.com/events/327984204433973/

PiCe
Tel: 770113642
Na Moráni 360/3
Praha, 12800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: