Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
dubna

Manifesto Easter Market

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

zpět na výpis akcí
 
Tip

Speciální velikonoční nabídku můžete vyzkoušet v oblíbeném Manifestu.

Začátek:15. 04. 19
Konec:22. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Easter Market je tady!
Ve vzduchu je cítit jaro! Užijte si Velikonoce v Manifestu, které je barevnější, než jak ho znáte. Těšte se na tematické speciály nejen s vejci, na živou hudbu a skvělé počasí! Na velikonoční neděli a pondělí bude náš kouzelník nadělovat balónkové králíky a pejsky. Předpověď je zatím výborná a kdyby ne, máme novou střechu.

Víkendový brunch
Udělejte si příjemný výlet do města a vychutnejte si unikátní atmosféru a brunch. Vyberte si z naší široké nabídky restaurací podle své chuti a doplňte drinkem z Le Valmont nebo Lionello's. Přejete si soukromí?  Rezervujte si designové iglú!

Pršutérie a BeWooden
Máte slabost pro tapas? Tak vám uděláme radost. Od 19.4. u nás nově najdete Pršutérii, za kterou stojí české uzenářství Chovaneček. A pro milovníky designu bude jistě zpestřením BeWooden, značka která proslula především svým dřevěným motýlkem do košile, který si nyní můžete koupit přímo u nás! 

Manifesto Florenc – ...
Tel:
Na Florenci
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: