Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
dubna

Planet fest

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

 Workshopy na téma ekovýrobků a vychytávek, Zero Waste, Permakulturní a ekologické zemědělství, Přírodní stavitelství..

Datum:07. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: poznání|workshopy

PLANET FEST.
vegan. eco. zero waste.
FEST & MARKET.
I letos vám chceme nabídnout k Veggie Náplavce další přídavek. Tentokrát v podobě nového eventu Planet Fest. Chceme na něm přidat vám všem i našim novým návštěvníkům možnost dozvědět se i o dalších možnostech, jak chránit naši krásnou planetu.
Těšit se tedy můžete na další, trochu jiný koncept nového eventu realizovaného Vegan Fighter: na pražské Náplavce vás 7. dubna bude čekat vedle velkého vegan marketu, na které jste na našich akcích zvyklí, také několik zón s workshopy, poradenstvím a také tržištěm a doprovodným programem v oblastech Ekovýrobky a vychytávky, Zero Waste, Permakulturní a ekologické zemědělství, Přírodní stavitelství, Elektromobilita, Zelená Města a samozřejmostí bude Velká Vegan Zóna.
S Planet Festem chceme zahájit novou sérii událostí pro vás a pro naše nové návštěvníky a věříme, že se vám bude líbit. Protože součástí bude i v tomto případě také úžasná atmosféra a obrovské, živé setkání lidí, kteří chtějí žít ohleduplně k ostatním tvorům i planetě.
Těšíme se!

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: