Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
dubna

NGO Market 2019

Forum 2000

zpět na výpis akcí
 

Dobrovolnictví, udržitelná móda i domácnost, seniorská módní show, domácí vzdělávání, myslivci, kojení, stárnutí, hnojení i dospívání…

Datum:10. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: poznání|veletrhy, workshopy

Už 20 let pečeme spolu!

Dobrovolnictví, udržitelná móda i domácnost, seniorská módní show, domácí vzdělávání, myslivci, kojení, stárnutí, hnojení i dospívání… To vše se sejde na jubilejním 20. ročníku NGO Marketu, v pražském Foru Karlín, 10. dubna od 11:00 do 19:00. Návštěvníky i vystavující čeká spousta zajímavostí, radosti z poznání, inspirace i rozšíření obzorů.  

NGO Market je skvělé místo k setkávání, sdílení zážitků i čerpání inspirace. Letos se NGO Marketu účastní dvě stovky neziskových organizací nejrůznějšího zaměření - vzdělávání, dobrovolnictví, přírody, zdraví, lidských práv či demokracie. Jejich zástupci Vám odprezentují své aktivity, zodpoví dotazy a těšit se můžete i na bohatý doprovodný program.

Téma letošního ročníku se nese ve znamení oslav 20 let společného prožívání příběhů občanské společnosti. Přijďte s námi ochutnat, co jsme si to za oněch dvacet let společně “upekli”.

NGO Market 2019 zahájí zpěvačka Tonya Graves spolu s ředitelem Nadace Forum 2000 Jakubem Klepalem v 11 hodin přímo na výstavní ploše krátkým uvítáním a narozeninovým přáním. Návštěvníky budeme vpouštět od 10:30 hod. Jelikož prostory jsou omezené, doporučujeme dorazit na slavnostní zahájení veletrhu včas. 

Vstup pro veřejnost je zdarma!

Více informací naleznete na www.forum2000.cz a na FB stránce NGO Marketu.

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 51
Praha 8-Karlín, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: