Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Máme otevřeno 2019

Máme otevřeno

zpět na výpis akcí
 

9. ročník komunitního festivalu otevřených kulturních míst na Praze 7

Začátek:26. 04. 19
Konec:28. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: kultura|design, galerie

Zažijte pražský Art District 7 zblízka! Galerie, divadla, ateliéry výtvarníků, umělecké dílny, design story a showroomy, komunitní centra, kreativní huby a spousta dalších kulturních organizací se poslední dubnový víkend otevřou zdarma veřejnosti. Můžete tak navštívit desítky kulturních míst plných kreativity a umění, a setkat se s lidmi, kteří na Sedmičce tvoří úžasné věci.

V pátek 26. dubna otevřou své dveře mnohé kulturní instituce v pražských Holešovicích a na Letné. Již 9. ročník události Máme otevřeno, bude letos nově rozšířen – potrvá 3 dny od pátku 26. dubna do neděle 28. dubna 2019 a stane se tak komunitním sousedským festivalem, během kterého se budete moci setkat s umělci a sami si vyzkoušet různé výtvarné techniky během workshopů a otevřených dílen. Rozličné kulturní organizace, kreativní centra a designové značky si pro návštěvníky připravily program, jehož součástí jsou komentované prohlídky za účasti tvůrců, hudební, divadelní i filmové zážitky, diskuze, workshopy a zejména pak příjemná setkání tam, kde se na Praze 7 kultura nejen prezentuje, ale i vzniká. Návštěvníci budou moci nahlédnout do zákulisí oblíbených institucí jako například do promítací kabiny kina Bio Oko, nahlédnut startovacích ateliérů absolventů AVU nebo se zdržet déle po zavírací době v některém z designshopů a zapovídat se s designéry a nasát tvůrčí atmosféru. Sobota 27. 4. bude vyhrazena pro speciální programy menších kulturních subjektů působících na Praze 7, v neděli 28. 4. pak zpřístupní zdarma své prostory dva velcí hráči působící na Praze 7 – Národní galerie Praha sídlící ve Veletržním paláci a Centrum pro současné umění DOX v dolních Holešovicích.

Máme otevřeno
Tel: 775 317 602
Ovenecká 17
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: