Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
dubna

Prahaton - Překroč práh

Prahaton - městem jinak

zpět na výpis akcí
 

Prahaton je týmová hra, při které poznáš Prahu a její zákoutí, která si dosud jen míjel/a. Vstup je zdarma a zábava zaručena!

Datum:27. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání|po praze

Pohodlí gauče, váš dům, město, Česká republika, Evropa, svět, vesmír… kde jsou vaše hranice? Prahaton bez hranic vás letos zavede nejen za hranice vaší komfortní zóny, ale i za tím, co leží za hranicemi Prahy a naší země.

Prahaton je týmová hra, během které poznáš lépe Prahu a tajemná místa, na kterých ses možná nikdy nezastavil, a nebo je přehlížel. Ale nemusíš se bát, nebudeš jen chodit od místa k místu, ale čeká na tebe a tvůj tým také spousta zábavných výzev, během kterých budeš muset často vyzkoušet netradiční věci. Výzvy pro ostatní týmy můžeš vymýšlet i ty! A že nemáš parťáky do týmu? To vůbec nevadí. Přihlas se sám, my tě s někým spojíme a poznáš nové lidi!

Více informací najdete ZDE.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: